🎯 Fenerbahçe’yi Kullanarak Algı Değiştirmeye Kalkan Densizliğe İnsanlık Ahlakını Yaşatan Bir Türk’ün Yanıtları 🎯

🎯 FENERBAHÇE’Yİ KULLANARAK ALGI DEĞİŞTİRMEYE KALKAN DENSİZLİĞE İNSANLIK AHLAKINI YAŞATAN BİR TÜRK’ÜN YANITLARI 🎯

Bu yazı ile bugün yeryüzü yerinden oynayacak üzerinde insan olarak yaşayanlar silkinip kendine gelecek.

ilmi sır gereğidir. Görülen lüzum üzerine yaşattıklarını sırayla yaşatan ahlakın ihtiyaç duyulan yeni tokat yanıtlarını okuyacaksınız.

Bu işbirlikçi, gizlenmeyi, saklanmayı, sızmayı ve görünmeden arkadan iş çevirmeyi alışkanlık haline göbekten bağlı oldukları batılı küresel abilerinden öğrenen bu densizliğe insanlık tarihinin son ibreti ile bir Türk’ün nasıl nasıl yanıt verdiğini okuyacaksınız.

Mobbing Bank insanlık tarihinin bir mahkemesi ve duruşmalarını insanlığın önünde gören insanlığı yaşatacak töre devrimini gök tanrının gazabı ile yeryüzüne getiren hak ve adaleti zulme mahşer tufanını susuz şer denizinde yaşatarak birinin canının alınmasını bu sahneye taşıtan ve geriye kalanları canlı ölülere çeviren yüksek insanlık ahlakının kaleminden dökülerek tarihin kalemi tarafından yazılmış kitap kılığında bir geminin şerrin holdinginin amiral gemisi olarak bilinen bankasının itibarını o şer denizinde kurulduğu gün batıran ve geminin kaptanı bir Türk dünyaya bedeldir iki Türk lak lak alay geçmesinin hesabını kozmik bilgiler ile şifresini çözerek hesabını soran o geminin kaptanı görünmez Türk’ün gizli eli ve adaletidir.

Bilenler bilir ilk duruşmalar bu sosyal ağlar denen şer denizinde geminin 15 Aralık 2015 tarihinde en uzun gecede en uzun kabusu yaşatmak için şer, fitne ve fesadı yönetmeye kalktıkları şer denizine mahşeri yaşatmak için inmiştir.

21 Ocak 2016 tarihinde ülkenin en zengin iş adamı kendi hastanesine yetiştirilemedi diye yaygara kopararak bu ibretin bir parçası oldukları algısını gizlemeye kalkarak işbirliğinin canının bu ibret adına hak tarafından alındığına şahit olmuş bunu insanlığa deşifre etmiş ve geriye kalan dünyada ki kendini tanrı yerine koyarak tepeden insanlığa bakan tüm zalimlerin en aşağıya düşürdüklerini sandıkları o tarihin koca yürekli Türk’ünün aracı olduğu gazaba uğrattılarak kalpleri karartılmış (Her leke çıkar kalp karası lekesi çıkmaz. Bu ibretin efsane olacak sözüdür.) bir şekilde canlı ölülere dönüşüklerine şahit olmuş şer denizine tek bir seferde düzenlediği görevini dört büyük tarihe mal Türk komutanların huzurunda görevi tamamlayarak devrimi Anadolu’da başlatmak için geri dönmüştür.

Türk insanlığının atam Nuh’un yaşattığı tufan benzeri bir tufanı bu sefer su harcamadan susuz denizde gerçekleştirerek Anadolu’ya geri döndüğü gibi insanlık ile yeryüzüne ilk atam Hun gibi geri dönmüştür.

Şimdi o tokatı yeryüzünde nasıl arttığının ibretlik yanıtlara gelelim.

Fenerbahçe ile fanatizmi küresel abilerinin talebi ile algı değiştirmek istediklerini yazdım.

Bunu kalktı kendisi ispat etti. Nasıl mı?

Şöyle söyleyerek;

Mustafa Kemal Atatürk’ün hangi takımdan olduğunda daha önemlisi hangi takımın Mustafa Kemal Atatürk’ün peşinden gidiyor o daha değerlidir benzeri bir ifade ile algı değiştirmeye kalktı.

Sanki bu işbirlikçi Fenerbahçe başkanı olana kadar Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk düşmanı bir çizgide olduğunu kendisi geldikten sonra bu çizgiye geldiğini ima ederek oradan fanatizm akılsızlığını kendi lehine çevirmeye kalktı.

Sonuç ortada. Başarı yok. Git o zaman tefecilik yap. İngiliz ve Amerikan derin devletine çalış ne işin var Fenerbahçe’nin başında senin. Paradan anlarsın sen spordan ne anlarsın? Fenerbahçe para diyorsan haklısın kendine yakışanı yapıyorsun.

Yeryüzüne Türk töresinin adaletini getiren o Türk’ü hiçe saymaya kalktı.

Hiç olmak nedir? Onu da bilmez bu gaflet holdingin sahipleri.

Amerikan derin devlet yapısı CFR uzantısı Bilderberg terör örgütünün bir üyesi olduklarını gizleyerek. Bu gizli yapılan toplantılara Mustafa Koç katılması gereken gazeteci, her siyasi partiye yerleştirdikleri siyasetçiler ve kullandıkları iş adamlarını götürür emir verir kendi çıkarları adına kullanırlardı. Hala Ömer Koç pişmanlık duymadan bu görevi sürdürüyor. Türk’ün insanlık davası duruşmaları açık seçik bir şekilde bu gizli örgütün aksine sizlerin gözlerinizin önünde sürüyor.

Atatürk sonrası bir umut olarak Karaoğlan ile anılan Bülent Ecevit bile tuzağa düşerek bu gizli toplantılara katılmıştır.

2009 yılında Sabancı Holding’in amiral gemisi bankasının yönetim kurulu başkanı iken Osmanlı imparatorluğuna Serv anlaşmasını dayatan İngiliz derin devlet yapısı olan Chatham House ülkemiz aleyhine ajanlık yapmak adına mütevelli heyetinde yer alan Suzan Sabancı Dinçer tarafımca yüksek bir ses ile deşifre edilince istifa etmek zorunda kaldı.

Yürek yemiş gaflet holdingin fanatizmi kullanarak algı değiştirme rolünü üstlenen ve Antalya’da G-20 toplantısında konuşma yaparak ülkemizde ve dünyada asıl sorunun kapitalizm olduğunu söyleyerek günah çıkarmaya kalkan bu densizlik İngiliz derin devlet yapısının kurulsal ortağı olarak Ali Koç bu görevi gururla yapacağını o tarihten sonra üstlendi.

Küresel şer böyledir. Kullanır kimsenin sonunu düşünmez düşünmesine izin vermez. Türk bunun hiçbirine izin vermez.

Antalya’da yapılan G-20’ki konuşmasında sorun kapitalizm günah çıkarma girişimi sonrasında bir soru sordum bir tek ben sordum zaten.

Dedim ki;

Ülkede sorun kapitalizm ise sorun kapitalistler kim?

Hala yanıt bekliyorum.

Bu sorunun yanıtını almadan bu Türk yeryüzünden gitmeyecek. İlmi sır böyle bir görev verdi.

Türk görevi yaşamdan alır aldığı görevin gücünü huzurlu yaşamın ve insanlığın yararına kullanır.

Oğuz Kağan adaleti böyledir.

Oğuz Kağan adaletinin Anadolu anıtı Mustafa Kemal Atatürk ile insan kandırmaya kalmanın bedeli işte budur.

Zulmü insanlık adına bir ibret ile bitir demektir Türk.

Çünkü Türk insanlığın yeryüzünde ki zulme karşı adaleti, hakkın kamçısı ve zalimliği hizaya getirme gücüdür.

Sizde zerre kadar yüz ve ahlak olmuş olsaydı dedenizin Kenan Evren denen diktatöre yazdığı mektubu ortaya çıkardığımız gün bu ülkeyi terk edip giderdiniz.

Bir gün Ali Koç kendi eserleri değilmiş gibi bu ülkede çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum dedi.

Buna yanıt veriyorum?

Tefeci bankalarınız ile yaklaşık iki yüz bin bankacıya yirmi yıldır mobbing uygulayarak zulüm ettiğiniz çoğunu issiz bıraktınız çocukları babasız kalan arkadaşlarım var biri sizin bankanız Yapı Kredi Bankası tarafından haksız yere işten çıkarıldı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu çocuklar çocuk değil mi?

Sebepsiz işten çıkardınız Önder Karaçay’ın çocukları çocuk değil mi?

Yıllarca mahkemelerde hak arayışı sürdürdüm oralara müdahale ederek asrın davasını Türk Fırtınası kitabımın iddia ettiği gibi insanlık önünde görülen bir davaya dönüşmesine sebep oldunuz.

Ne diyordu ilmi sır ile ibret yaşattığınızı yaşamadan ölmeyecek canlı ölülerrsiniz diyordu değil mi?

Türk insanlık adaletinin mahkemesi içinde adalet olmayan adalet saraylarında değil hak mahkemesinin bir ibret ile yeryüzünde duruşmaları herkesin huzurunda yapılan bir adalettir.

Nasıl bittiğinizi anladınız mı şimdi. Her mahallede bir milyoner beslemesi her darbe ve krizde bir vurgun ile hak yutan azgınlık bittiğinizi şimdi anladınız mı?

İntihar etmek isteseniz bile edemezsiniz. İbret çünkü daha bitmedi. Uzun ömürlü bir zulüm olarak türediniz çünkü.

Atatürk ile toplumu aldatmaya hiç utanmıyor musunuz?

Bir Türk bir gün bunu yaparsa ne yaparız diye hiç düşünmediniz mi?

Tüpraş’ı İngilizlere kaptırırken oraya ortak olarak Türk ulusunu İngilizler adına bu ortaklık ile çalıştığınızı nasıl gizlemeyi planladınız?

Migros Tüpraş İngilizlere geçsin diye mi satıldı?

Hem Tüpraşa ortak olacaksınız hemde opet ortaklığı ile enerjide tekel olacaksınız. Biz Türkler buna izin verir miyiz?

Kamulaştırma kararları alındığında göreceksiniz. Türk devleti aklı neredeymiş ya da kimdeymiş?

Medya algısı ile din ticareti ve para gücü ticareti ile toplumu aldatıp kendi çıkarına iş yapanları reklam parası ile iş başına getirmenin demokrasi olmadığını göreceksiniz.

Hazmede hazmede yaşayacaksınız yaşattığınız zulmü.

Din ticareti ideolojisi ve para gücü ideolojisi ortaklığı tarih olmaktadır.

Türk Fırtınası kitabı ne demişti kapitalizm Anadolu’da yıkılmaya başlayacak.

Türk insanlık ahlak ve hukuku ile çaldıklarınızı para olarak elinize tutuşturup sizi kamulaştırma yaparak ödüllendireceğiz. Neticede para sizin tanrınız. Ona kavuşacak yalnız daha fazla büyümesi için Anadolu topraklarını ve Türk ulusunu buna alet ederek para çoklama zulmüne devam edemeyeceksiniz.

Yinede bir bakkal olarak yola çıkıp ülkede bakkal bırakmayarak bitme noktasına gelmeyi büyük bir başarı olarak zulüm tarihine yazdırdınız.

En büyük hatanız ibretin bir parçası olarak sen kimsin issiz birini mi muhatap alacağız şeklinde iblise benzer büyüklenmeye kalkan halinizdi. Bunun telefon kayıtları o banka ile haklarımı neden eksik ödediniz dediğim gün biz büyük bir bankayız haklarının bir kısmını ödememe kararı aldık ne yapmak istiyorsan yap dediğiniz gün hak mahkemesi duruşmalarını farkında olmadan başlattınız.

Karşınızda Oğuz Kağan adaleti olduğunu nereden bileceksiniz. Hem ülkenin en büyük holdingleri olarak buyiklenmek varken.

Yaşamda nefesine yenilerek şeytana dönüşen insan dışında kimse büyüklenmez. İnsan niyetini nefsine satabilen kılık değiştirmiş bir şeytan olabilir. Şeytan diye başka bir canlı yoktur.

İnsanlığın zıttı negatif enerjinin yaşattığı bir yaratıktır şeytan veya şeytanlık. Batı sömürgesi ve onun uşaklığını yapan herkes bunu çok iyi bilir.

MaltaSA vatandaşlığı almak zorunda kalan Sabancılar kadar olamadınız. Paralarını offhore bankacılık yapmak için yurt dışında tutarak batıya ne kadar bağlı ve bağımlı olduklarını ispat ediyorlar. Siz kendinizi onlardan daha güçlü bir holding olarak algı yolu ile satabileceğinize inandınız değil mi?

Bakın Sabancı holding Yönetim kurulu başkanı adını hatırlayamadım isteyen bulur bir sözünde İngiliz hayranlığını nasıl ifade ediyor;

İngiltere’de bir kelebek uçmaya kalksa Filipinler’de fırtına çıkar.

Bir Türk buna şöyle yanıt verdi;

Mobbing Bank kitabının gerçek adı ‘TÜRK FIRTINASI’ olup kitabın kapağında şifrelidir. Zulüm ile insanlık mücadelesi savaşının Mobbing Bank ismi ile zulüm insanlık adaleti ismi ile Türk Fırtınası şifrelenmiştir.

SkandALBANK ile amiral gemisi o banka bu şekilde ara bir ad ile yazılmıştır.

Şu anlama gelir bir Türk yeryüzünde insanlık adına adalet için sahneye çıkarsa bütün dünyada fırtına çıkar. Aynı Oğuz Kağan atam ve onun son onuru Mustafa Kemal Atatürk atam gibi.

Önder Karaçay bu büyük insanların insanlık adına yaptıklarını yaşanan zulme son vermek için BEKLENTİZLİK MAKAMINDA önderlik yapmaya geldi.

İnsanlık tarihinin o büyük ilmi sır ile yaşattığı tokat yanıtın adıdır Türk Fırtınası

Bundan sonra kitabım Türk Fırtınası diyor ki diye yazacağım.

Aşama değiştiriyoruz.

Şerri çil yavrusu gibi bütün dünyada darmadağın etmek için.

Türk korkususuzluğun adıdır.

Bütün bunları nasıl yapıyorsun diye soruyorlar?

Anlamak için bile tam ve ham Türk olmak gerekir diyorum.

Bu ne demek diyorlar?

O zaman Türk’ün yaptıklarını yapabileceklerini seyret sahneye çıktı gör diyorum. Eğer şeytan gözünü bağlanmamış elini kolunu bağlar gibi tefecilik ile seni esir almamış ise anlarsın.

Yoksa canlı ölüsün.

Bu şerre hizmet eden ve vazgeçmeyen, insan gibi davranarak bunlara fırsat vermeden akıl dolu yönetenleri kullanarak isyan etmeyen herkes canlı ölüdür.

Mustafa Yıldırım’ın yazdığı Sivil Örümceğin Ağında adlı kitaptan öğrenerek bunun üzerine gittim ve bütün pis ilişkilerini ortaya cesaret ile ortaya çıkarttım.

Cumhuriyet bitmiştir diyen ve Cumhurbaşkanı bile yapılan İngiliz ajan yetiştirme adına faaliyet gösteren Exeter üniversitesi mezunu birisine bile Suzan Sabancı Dinçer İngiliz kraliyet ödülü verilmesini sağladı. Hadi koçum göreyim seni diye.

Bugün aynı yeri Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlığını kazanan ve medya ile Cumhurbaşkanı adayı olsunlar diye pohpohlanan oraya hangi gaflet holdingin kurumsal işbirliği gereği giden ve Türk ulusu yerine yerel halk sözünü söyleyecek kadar aşağılık bir seviyeye kendilerini düşüren toplumu yine Atatürk ile kandırmaya kalkan siyasi kişilikleri de geri adım atmaya davet ediyoruz.

Aksi takdirde bedeli çok ağır olacaktır.

Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisini bir kez daha uyarıyorum.

Mevcut zihniyetin yeniden toparlanmasını sağlama aparatı değilseniz çıkın Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı ve yarım kalan devrimleri Türk Fırtınası ile yeryüzüne geri dönen Türk töre adaletinin devrimlerini yapacağız diye Türk ulusunun karşısına çıkın.

Çıkamıyor iseniz bu düzenin hizmet partisi olduğunuzu ispat etmiş ve Cumhuriyeti yıkmaya kalkanlara kalkan olan bir parti olarak tarih olacaksınız.

Töre aracısız ve partisiz ideolojisiz Türk ulusu iradesinin üzerinden irade olmadığının devrimini yapmak adına mahşer tufanı efsanesinin komutanın emri yerine getirilmek için canlı ölüler ibreti yaşatılarak bu ibrete farkında olarak ya da olmadan tuzağa düşen herkesin tarihin çöplüğüne göndermek için gelmiştir.

Türk yeryüzünde şeytanlığı nefessiz bırakan iradenin adıdır. Herkes ona göre safını seçsin.

Önder Karaçay

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Önder Karaçay Yazıları içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın