Türk Milletine İhanet Edenler Edenlerle İşbirliği İçinde Olan Her Niyetle Bağımız Kopmuştur. // Türk Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

6877777b-31ba-43d7-8859-ff3a99a3fc2c-original.png

Türk Milletine İhanet Edenler Edenlerle İşbirliği İçinde Olan Her Niyetle Bağımız Kopmuştur. // Türk Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

Tesev gibi bir ihanet locası olan, Bildenberg gibi bir Türk Mevsimi ihaneti olan bu kurum ancak ihaneti yaptığı ve işbirliği içinde olduğu batı ile bağlarına devam edebilir. Türk Milletini ve Atatürk ile emanetini sırtından vuranlara biz sırtımızı ve yönümüzü dönerek bağ kuramayız. İhanetin bedeli neyse gereği ilahi tecellinin yaşattığı gibi gerçekleşecektir.

Türk Milleti vatanına ve milletine vatansızlar için vatan koparmak adına toprağımıza, geleceğimize göz dikenlere gereken dersi verecektir.

Kendilerini ihanete ortak eden batı ile olan bağları bizi ilgilendirmemektedir.

Adamları, put paraları, bankaları, vakıfları, üniversiteleri, dernekleri, locaları ne varsa hepsini alıp gidebilirler.

Türk Milleti asla vatanına ve milletine ihanet edenlere göz yumacak kadar ve bu ihaneti sümen altı edecek kadar şeref yoksunu bir millet değildir.

Varsa eğer bunu sümen altı etmek isteyen şeref yoksunları onları da sümen altına süpürecek kadar ahlaklı ve basiretli insanların yaşadığı bir toplumdur Türk Milleti.

Medya terörü ile bahsetmek istediğim gerçekler işte bakın hep yeniden, hep reform, hep Soros fikri ile karşımıza çıkmaktalar.

Hürriyet Gazetesi bu haberle hürriyetini kaybettiğini ve para putuna teslim olduğunu itiraf etmiştir.

Zaten borsada işlem gören bir gazetenin Türk Milletinin geleceğinde yeri olması mümkün değildir.

Daha düne kadar siyasetle ettikleri kavga bile danışıklı dövüş oyununun bir parçasıydı.

Çünkü bunlar kendilerini Türk Milletinden para putu ile üstün gören bir zihniyetin gazeteleridir.

1950 sonrası zihniyetinin dönüşümü sonucu gazete olmaktan çıkıp işine gelmeyeni hedefe koyan, tehdit eden, iktidardan indiren, Türk Milleti adına seçim kararını kalemsilahşörleri ile veren bunun gibi borsada işlem gören gazete ve televizyonların tamamı aynı ihanetin bir parçalarıdır.

2008 yılında Akbank ihanet adına finans karakolu 1054 masum çalışanını sebepsiz işten çıkarmış.

Bu bankadan reklam almak isteyen Haber Türk televizyon ve gazetesi programcısı Teke Tek programı sunucusu Fatih Altaylı Akbank 1000 çalışanını kapıya koydu diye haber yaptıktan sonra bu tehditle reklamları kapmıştır.

Sonra aynı gazete bu bankanın bir genel müdür yardımcısı ile yaptığı söyleşide Altın hesabı ile ilgili bankanın hesap açmaya başladığı tarihten sonra bankaya hücum olduğunu , hesap açmayı yetiştirmekte zorlandığını yazacak kadar alçak haberleri para ve reklam için yapabilmişlerdir.

O tarihte bankada çalışmaktaydım. Her müdür 1 kg altın hesabı açacak kadar hedefler veriyorlardı. İnsanları inandırmak ne mümkündü.

Çünkü kuyumculuk sektörünü bitirmeye ve yastık altını diye Türk Milletinin taşınabilir servetini aşırılabilir yapmak için kura bağlayarak cebe indiriyorlardı.

Altın günleri evler yerine bankalarda yapılır olmuştu, gazeteler reklam karşılığında bu reklam bedelini bile Türk Milleti ödüyordu bu reklamları yapıyordu.

Sanayici görünümlü perakendeci istemiyoruz.

Sanayici görünümlü vatana ve millete ihanet eden sermaye sahibi, gazete sahibi, istemiyoruz.

Sanayici görünümlü üretmeyen ve ithal eden alış veriş merkezi, tüketim, borç, teknoloji tuzaklı soygun dizeni istemiyoruz.

Sizi ihanetine ortak eden batı istiyorsa alsın ülkelerine götürüp sahip çıksınlar.

Biz 1923 yılında Büyük Önder Atatürk ve Türk Milleti tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti ilk ruhunda milli ekonomiyi kurarak tüm kurumları kamulaştırma devrimini Türk Milleti ile başlattık.

Sermaye eski huyları ile askerimizi, siyasetçiler içinde adamlar bularak 1950 sonrası darbeler ile her mahallede bir milyonerin, kol kola olanlarla sadece kendi niyetlerine hizmet edenlerle her edeni dolar milyarderi yapan bir bir zihniyeti sona erdiren devrimi Büyük Önder Atatürk ruhu ile tekrar gerçekleştireceğiz.

Her kötü niyet haddini bilsin…Özellikle ihanetle haddini aşanlar kesinlikle sinsi ilişkiler peşinde koşmasınlar ve teslim olsunlar ya da put adına şirk kurum ve paralarıyla bu vatanı ve milleti terk etsinler.

Türk Milleti adına Büyük Önder Atatürk ruhu;

Önder Karaçay

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Genel içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın