🎯 Borç Silme Kredisi* Kime Kredi Vermek Anlamına Geliyor? 🎯

Yeniçağ Gazetesi Haberi

🎯 Borç Kapatma Kredisi* Kime Kredi Vermek Anlamına Gelir? 🎯

Bugünlere bu toplum 24 Ocak kararları (serbest piyasa serbest ahlaksızlık ile geldik) ve 12 Eylül 1980 askeri ve sonrasında ki özelleştirmeler adı altında sivil darbeler ile geldik.

Özelleştirme talanı askeri bir darbe öncesi sivil bir darbe ile 24 Ocak kararları ile başlamış olup darbe sonrası sivil darbeler ile bugün Cumhuriyeti sonlandırma niyetini suç üstü yakalanması niyeti ile bitmiştir.

İpe un serme siyaseti bugün sürdürülebilir sömürge yeryüzü çetesi ve onların yerli işbirleri adına devam etsin diye yetmiş beş yıl sonra ilk kez çok kazanandan çok vergi vb yalanlar ile Türk ulusunu aldatmak için çare arıyorlar.

Bizim brics ve çok kazanandan çok vergi almak gibi aldatıcı yalanlara inanmamak aldanmamak gibi yüce bir adaletin yeryüzü adaleti ve insanlığına zarar veren çabaların içinde olmak gibi bir gaflet delalet ve ihanet çabasına destek vermek gibi bir yanlışın içine asla düşmeyiz.

Mustafa Kemal Atatürk’e devrimine ihanet etmek demektir.

Yarım kalan devrimin tamamlanma gerekçeleri zenginler neden var? Zenginler neden bir tehdide dönüştü? Bu tehdidi ortadan kaldırmak yerine neden yaşatmak istiyorlar niyetini ortada bırakan sır ile ilahi adaletin bir çabasıyım.

Zengin üreten ve bu zenginler üzerinden işletilen sömürge düzenini Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabının yazarı o şer düzenin içine girerek bütün suçlarının sicillerini o sırrın bir parçası olarak yazdı ve mahşer tufanı ile canlı ölüler ibretini yaşatarak bitirdi.

21 Aralık 2015 tarihinden o günden bugüne tüm dünya da yaşananlar canlı ölü çırpınışı olup zalimlerin biz bunca hırsızlık ile elde ettiğimiz güç ile bitemeyiz çırpınışı olup yüce adaletin karşısında bundan sonra da her çabanın boş olduğunu Türk ulusu bundan alnının akıyla ve aldatılmış olmanın karşısında devrim ve kamulaştırma kararı ile kazanmış olarak çıkacak.

Aşağıda ki bilgi Yeniçağ gazetesinden alınmış olup telaşı göstermek ve kime hizmet edilmek istendiğini göstermek için paylaştım.

Bu zihniyetin medyasını bu zihniyeti bitirmek için kullanıyorum.

Zenginden vergi alıyoruz diye bayram sonrası toplumu aldatma çabası olarak sunuma geçecek bu medya.

Petrol ve doğalgaz çalışmalarının arkasında da yeryüzü çetesi var.

Devrim ve kamulaştırma sonrası tüm doğal kaynakların Türk ulusunun çıkarlarına uygun bir şekilde doğaya zarar vermeden üretimini yapacak ve halk ile gelir eşit paylaşım yapılacak.

Yeryüzü çetesinin kaynak aktarma hortumları devrim ve kamulaştırma kararları ile kesilecek.

Başka bir çözüm yoktur.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kamu üretim ekonomisi tek çözümdür.

Atatürk ile aldatanlar bunu istemiyor. Gerçek budur.

Türk ulusu uyandıkça güç merkezi kendisi olduğunun farkına varacak ve bu şer ve sömürgeci düzenin yıkıldığını dünyada herkesin bildiği gerçeği Türk ulusu da öğrenmiş olacaktır.

Borç ile yeni kredi aslında bu düzeni devam ettirmek isteyenlere kredi anlamında bir zaman kazandırmak amaçlı bir çaba olup boş bir çabadır.**

Önder Karaçay

*Yeniçağ gazetesi haberi. Bu borçları boşu boşuna ödemeyin af yeni borç olanağı ile geliyor diye veriliyor. Sürekli aynı oyun oynanıyor. Yurttaşlar ile konuşuyorum. Bunu kaç kez denediler olmadı. Kimsenin inancı yok.

** Mobbing Bank Diyor ki ikinci kitap olarak Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabı ve mahşer tufanı ile canlı ölüler ibretinin yaşattıklarını yazdı. Yakında kitap olarak okurları ile buluşacak.

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Önder Karaçay Yazıları içinde yayınlandı ve , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın