🗣️ Kaos

🗣️ Kaos

Korkuya boyun eğen her toplum özgürlüğe sırt çevirmek zorunda kalır.

Kenan Evren nasıl tehdit etti? Benim taleplerime evet demezseniz eski kardeş kavgasına geri döner ülke diyerek. Yüzde doksan oyla kendini Cumhurbaşkanı seçtirdi. Sonra özelleştirmeyi yapacak küresel işbirlikçi ve tarikatçı Turgut Özal işbaşına getirildi. Darbenin yapılma sebebi 24 Ocak kararları yasal bir kılıf olarak ulusun birikimlerini kanunla çalmaya hazırdı. 24 Ocak kararlarına büyük reform kim diyordu. Sermaye. Hangi sermaye? Kenan Evren’e destek vererek yanındayız diyen sermaye. Kimin sopasıydı Kenan Evren?

Bugün ne diyorlar biz gidersek devlet gider. Devleti bir kişi yaptılar. Bir kişi giderse devlet gider diyorlar. Karşılarında ise yeni bir kişi arayanlar var. Akla bakın bir kişiden kurtulmak için bir kişi arıyoruz. Bu tuzak küresel sömürgenin bir tuzağıydı. Nitekim 15 Temmuz yaratanın bir lütfu gibi yetişti. Muhalefetten birileri hemen saf değiştirdi. Kendilerini devlet gören bir zihniyet ile onun yerine devlet olmak isteyen niyetler arasında bir seçim yapın diyorlar. Geri dönülmez bir yola ülke bu yolla sokuldu. Yoksa ne olur? Cemaatler arasında bir savaş alanına döner ülke. Kim var cemaat ve tarikatların arasında? Küresel güçler. Yani o dış güçler dedikleri tehdit. Onların yerli uzantısı olarak uşaklığını yapanlar kimler? Yine sermaye. Yakın dönemin zengin edilenlerini de yutarlar ise daha güçlü bir şer olacaklar! Turgut Özal’ın zengin ettiklerini kim yuttu? Onların kim olduğunu bulursanız yutmak isteyenlerin kim olduğunu ve dış mihrak bağlantılarını bulmak çok kolay. Medyaları da var. Medyanın arkasında reklam veren kimler var? Cemaat ve tarikatlar kimin sopası?

Biri askeri müdahale tehdidi, bugün ki ise sivil tehdit. Arada bir fark var mı? Yok. Her ikisinin de arkasında küresel sömürgeci sermaye ve yerli işbirlikçi sermaye var.

Toplum ise bu dayatmayı seçim aracılığıyla meşrulaştırmanın bir aracı olarak kullanılacak daha önce ki müdahalelerde olduğu gibi.

Seçim senin / sonuç senin.

Bundan sonra ki sonuçlar önceki sonuçlara benzemeyecek.

Bize yaşam şansı bırakmayan bir sonuç tüm ulusu bekliyor.

Kendi seçimimizi yapmadığımız müddetçe bir felakete yine onay verecek bu toplum.

Kimi mi seçelim? Kendini seçemiyorsan sana faydası olmayanları neden seçiyorsun sorusuna yanıt bulmalısın.

Uyandırma servisinin hazırlayıp sunduğu bir yazı. Okumayın okutmayın sakın. Sonra uyanır sömürgenin başına bela olursunuz. Sakın uyanmayın, kimseyi de uyandırmayın!

] Önder KARAÇAY [

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Önder Karaçay Yazıları içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın