♾️ Gerçek Tarih Bir Laboratuvardır

Türk ulusunun en önemli sorunlarından birisi de Araplaşmış Türklerdir.

Bunun sebebi din emperyalizmidir.

Dünyanın hiçbir ülkesinde ve toplumunda içi bizim kadar karışık ve ihanetin aleni yapılabildiği bir başka ülke yoktur.

Yasayla yabancıya toprak, mülk maden ruhsatları ve vatandaşlık bile satar hale geldiler. Oysa bizde toprak namustu.

Bunun arkasında da uzantıları çok eskilere dayanan batı sömürgesi vardır.

Mustafa Kemal Atatürk sonrası insanlık devriminden hızla geriye dönme çabasının sebebi Cumhuriyet devrimlerinin öz kültürüne uygun akılcı ve üreten insan yetiştirme çabasının bu tehlikeyi ortadan kaldırarak tamamen bertaraf edeceği gerçeğidir.

Batı içimizde ki devrim ve insanlık düşmanlığını din ve maddi zenginlik toprak ve para ağalığı ile onların etrafında kümelenen bir toplum yapısını çok partili ideolojik bölünme toplumu kutuplaştırmak gücünü birbirine karşı düşman ederek zayıflatma yoluyla başardı.

İlk laiklik devriminin hedef alınma sebebi iyi insan yetiştirmenin önünü kesmekti. Bunu din düzeyine okullu okulsuz eğitim ile düşürerek başardılar.

Bunu başardıktan sonra adım adım ihanetler ile bugüne gelindi.

Selçuklu devleti, Osmanlı imparatorluğunun sonu gibi Türkiye Cumhuriyetine aynı kaderi yaşatmak istiyorlar.

İşbirlikçi siyaset, işbirlikçi sermaye ve tüm tarikat ve cemaatler bunun için her türlü güce sahip edildiler.

Selçuklu devleti ve Osmanlı imparatorluğu din emperyalizmi adına birer tarikat cennetiydi.

Fars ve Arap kültür emperyalizmi yine batının yönetiminde devletin en tepesinde bu zihniyetler yetkili yapılarak her iki devletin sonu getirildi.

Gerçek tarih bir laboratuvardır. Ön yargı yapmadan anlayabilene!

Tarihini bilen toplumlar aynı tuzaklara düşmez.

Mustafa Kemal Atatürk sonrası tarihimizi de doğru öğrenmediğimiz hatta sadece Osmanlı güzellemesi tarihi ile ancak bu şekilde aynı yolun yolcusu bir toplum olduk.

Batının en büyük başarısı Atatürk sonrası tarih kitaplarıdır.

Kendi geçmişinin sadece övünülecek taraflarını öğrenen bir toplum ona sırtını dayayarak çok kolay teslim alınır ve yok edilir savı tutmuştur.

O yalan tarih bugünde televizyonlarda diziler ile yeni nesillere aynı şekilde aynı niyet ile aktarılmaktadır.

Kuruluş savaşı ve Atatürk’ün başarıları da aynı şekilde Atatürk var size birşey olmaz rehaveti üreterek sorumsuz kitleler çoğaltıldı.

Milli bayramdan bayrama Atatürk’ü öne çıkartan televizyonlar sanki bizden yanaymış gibi bir günlüğüne davranıp ertesi gün aleyhimize yayınlar yapmaya devam ediyorlar.

Bu bilinçsiz durumu bilince çevirmeden bu toplumun kurtulma şansı çok düşüktür.

Ortadoğu benzeri bir yaşama mahkum bir toplum olmaktan uzun yıllar acısını çekerek kurtulacak ya da tamamen yok olarak kurtulacaktır.

Kendimizle yüzleşmek gibi acı bir gerçeği artık dillendirmek gerekir.

Kendini seven, kendini düşünen, kendine acıyan gerçeği ile yüzleşmek yoluyla bu tehlikeyi yok etme sürecine girer.

Batı sömürgesi 12 Eylül askeri ( sermaye) darbesi sonrası doğunun din sömürüsünün yanına borçlandırma, üretmeden tüketme ve özelleştirmeler yoluyla tüm kaynakları kendi cebine aktaran sömürü sistemini devlet politikası haline siyaset sayesinde getirince, devleti ve ulusun kaderini aynı Osmanlı imparatorluğnda olduğu gibi tek bir kişiye teslim edilmesini 15 Temmuz sonrası sivil darbe yoluyla sağladıktan sonra devletin beka sorunu kabak gibi ortaya çıktı.

Son yirmi yılda bir proje olarak iktidara getirilen konjonktür partisi bunun için kullanıldı.

Bu partinin bugün kullanıldıktan sonra atılarak yerine yeni işbirlikçileri getirme sebebi bu yarı sömürge düzeninin sürdürülebilir olmasını halka onaylatmak yoluyla devam etmek istiyorlar.

Altılı masa partileri buna teşne olacak şekilde yapılandırıldılar.

2023 seçimleri kendi çocuklarının ve ülkenin geleceğini düşünenler ile bir kaç işbirliçi siyasi parti temsilcilerinin geleceğini düşünenler arasında geçecek.

Yeniden seçeneksiz bir seçim olursa batı sömürgesi lehine Türk ulusu kendi kararıyla sürdürebilir sömürge düzenine geçmiş olacak.

| Önder KARAÇAY |

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Önder Karaçay Yazıları içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın