🎯 Batı Çetesinin Derdi Nedir? 🎯

🎯 Batı Çetesinin Derdi Nedir? 🎯

Türkiye Cumhuriyeti’ni kaybetmek istemiyor.

En önemlisi Türkiye Cumhuriyeti’nin yarım kalan Atatürk devrimlerinin tamamlanması adına bir yönetime geçmesine hiç tahammül edecek hali yok.

Şu anda ki yumuşak karın bol taviz veren mecburiyet ya da aynı yolun yolcusu diğer cenahtan birileri bunun için hazırlanıyor.

Birileri belediye başkanı mı? Yoksa ülkenin başına getirildiği İngiliz gazı ile şişirilmiş medya balonu bir siyasi parti içinde ayrı bir yönetim gibi partiye ayar vermeye kalkıyor.

Tümü birbiri ile bağlantılı ilerliyor.

Bütün bunların karşısında büyüyen nedir?

Türk ulusu kendine geliyor, siyasi partilerin tümüne mesafe koymaya başladı.

Yerel seçimler sonucunda reng belli eden CHP Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanları aslında ne için bu parti içine sızdırılmış olduklarını kendi ifadeleri ile ele verdiler.

İktidar ve muhalefet bir pazarlık içinde mevcut sömürge düzeni sürdürülebilir olsun geçmişi kimse sorgulamasın gelecek bu şekilde devam etsin.

Bütün çaba bunun üzerine kurulu.

Çin ve Rusya bunu bir fırsata dönüştürmek adına ülkemizi brics kancasını takınca bu sefer buraya sızma ihtimali var diye ülkemizin brics üyesi olması bir taraftan batı çetesi tarafından destek görmekle birlikte kontrol yine bende olsun istiyor.

Bunu Rusya ve Çin kabul eder mi?

Etmiyor.

Batı çetesi Kore yarımadasını Ortadoğu benzeri bir yere çevirmek isteyince Rusya Avrupa’yı nükleer silahları kaldırın yoksa sizi nükleer ile vuracağım dedi.

Atlantik emperyalizminin Avrupa’yı Rusya’ya nasıl yem ettiği çok net anlaşılmış oldu.

Ukrayna’da Rusya’nın karşısında olan Avrupa ve İngiltere Rusya nükleer silah tehdidi ile karşı karşıya bu şekilde kaldı.

Batı çetesi kaybettiğini kabullenmiyor ve kuyruğu dik tutmaya çalışıyor.

Oysa Ukrayna ve Filistin de batı çetesi yenildi.

Kim yendi?

Çin ve Rusya

Türkiye Cumhuriyeti artık batı ile bir daha aynı yolun yolcusu olması mümkün değildir.

Brics yerine yarım kalan Atatürk devrimlerini savunanlar Çin seddi Anadolu arasında Türk Birliği kurmak gerektiğini savunuyoruz.

Dünya ise bunu engellemek için Brics olsun Türk Birliği olmasın derdi içinde çırpınıyor.

Bütün doğal kaynaklar ve bu doğal kaynakların geçiş yolları bizim coğrafya da Çin’in Kuşak Yol projesi Türk’süz mümkün değil.

Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri de diyor ki;

Türkiye Cumhuriyeti Türk’süz yönetilemiyor ve yönetilemez.

Bu konuda yetmiş beş yıllık bir tecrübeye sahibiz.

Türk Birliği, devrim ve kamulaştırma ile gümbür gümbür geliyor.

Türk ulusu bunu ne kadar çabuk isterse o kadar kadar hızlı olur. On yıl önce Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabım bu fırsatı verdi. Birileri kendini kurtarmak derdine düşerek bize on yılda yüz yıllık kayıp verdirdi. On yılda yaşananlar ve sonuç ortada.

Haklı olan fikir her zaman geçte olsa kazanır.

Bu topraklarda çözümü bir asır önce Mustafa Kemal Atatürk buldu o fikirden vazgeçmek o ulu fikri yok saymak ve hile ile o insanlık fikrini yok etmek mümkün değildir.

O sonsuzluğun fikrinin içinde Oğuz Kağan atama verilmiş Çin seddi önlerinde evlatlarım ile yeniden buluşacağız hedefi de var çünkü.

Mahşer tufanı ve canlı ölüler ibretini Anadolu da beyin savaşları komutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri o Türk tarafından boşuna yaşatılmadı. Nefsi ile yaşayan insanların aklı şeytani zemine çok kolay kalabiliyor çünkü. Zalimler de bunu bildiği için çaldıkları herşeyi bir kılıf bularak insanları yeniden aldatma oyunu oynuyorlar.

Bu aşamaya gelmiş bir devrimin artık gerçekleşmeme olanağı kalmadı. Sizin adınıza çıkarcı şeytanlar çok üzgün ey canlı ölü zalimler.

İnsanlığın ışığını bir asır önce yakan büyük dahi Mustafa Kemal Atatürk bakın batı çetesi ile ilgili bizi nasıl uyarmış. Son yetmiş beş yılı bu söze ölçü olarak vurarak değerlendirme yapın lütfen.

✓ Batı ile bir elimiz ile tokalaşırken, öbür elimizi yumruk halinde hazır tutacağız.

Bir gün tüm Türk devletleri ile Çin Seddinde buluşacağız.

Bu sözlerin öyle alalede söylenmiş sözler olmadığını hatırlatmaya gelen bir sır yaşam olarak ve uyarı yaparak söylüyorum.

On yıl önce ki inadını sürdüren yumuşak karnı yumruk yemekten ve taviz vermekten hissiz kalanları birileri yola getirsin veya yoldan Türk insanlık devriminin önünü açacak şekilde çekilsin artık.

Zararın neresinden dönersek yarar. Yeter bu kadar…………. boşluğu her okuyan doldursun.

Önder Karaçay

About Önder Karaçay

✓ Gerçek adalet; hakkı, hak yiyenin kursağında arar. ✍️ Önder Karaçay
Bu yazı Önder Karaçay Yazıları içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın